Vadgender (Clintonicus liberalis)

Vadgender (Clintonicus liberalis)

 Lényegében mutánssal van dolgunk. Egy túlnépesedés elleni kutatásokkal foglalkozó laboratóriumból szabadult/szabadították ki. Mesterségesen előállított parazita gyom, mely főleg az emberi tudatra hat, és az összes ismert módon szaporodik. Főleg a fiatal humán egyedeket támadja meg. Köztes gazda a homo politicus liberalis.

Leírása, külső megjelenése, védekezési módok:

Színe: a szürke ezer árnyalata, sőt több

Növekedési dinamikája: kúszó cserje, mindenhova eljut, igénytelen, de pénz hatására gyors terjedésnek indul.

Ellenszere: egy ismert ellensége van a Logos Hungaricus/ Józanész-ontó fű/. Sajnos, ez a korábban Közép-Európában őshonos, életerős faj, a folyamatos pusztítások, és a táptalaj romlásának hatására már csak génbankokban található meg. A természetben még fellelhető egyedei szigorú védelem alatt állnak. Annyira értékes, hogy jellemzőit, leírását is hétpecsétes titok védi. Ennek a rendkívül hasznos, rejtélyes fajnak számos erénye van, és újratelepítése létkérdés. Van azonban egy sor nehézség, mely ezt az életmentő feladatot hátráltatja: a táptalaj viszonylagos elszigetelsége, valamint fiatal egyedeinek idegen behatásoktól mentes nevelése szinte lehetetlen. Táptalajként kizárólag az emberi értelem használható, melyben hosszú idő (200 év) alatt éri el az életképes, önfenntartó populációt. Felgyorsításához a „magyar nemzet” nevű igen sok változatban létező genetikai törzsben való szerves növekedés sikeres lehet. Ennek a lassan kivesző fajnak is megfelelő élőhelyre van szüksége, ez pedig az önbizalom, tiszta logika, következetesség révén létrehozható.

A Vadgender (C.L.) által terjesztett betegségek:

szexuális identitászavar, tájékozódási képesség elvesztése, mely az illemhelyekre való belépés előtt jelentkezik; eszméletvesztés, tudatzavar, végül utódok nélkül, súlyos esetben örökbefogadás révén hoz létre „álcsaládot”.

A köztes gazdák tünetei:

Minden ok nélküli csoportosulás, egymás közelségének keresése, ingerlékenység, pénzéhség, megalománia, globalizmus, világuralom stb.

Sürgős teendők:

Az éltető eleme a pénz. Ennek megvonásával rövid távú sikereket érhetünk el. Hosszabb távon csak a L.H. Újratelepített, erős közössége veheti fel vele a harcot.

Kilátásai:

Megfelelő védekezés, és megelőzés (nevelés) nélkül, futótűzként terjedve képes megmérgezni és elpusztítani még egészséges kultúrákat. Látszólagos ártatlansága, jellegtelen külseje megtévesztő, mert igen veszélyes, kíméletlen, mint minden parazita, mely képes bármilyen alakban megjelenni. Annál veszélyesebb, hogy olyan új típusú fajjal van dogunk, melynek viselkedésére nincsen megfelelő apparátus kiképezve, és nem létezik kipróbált protokoll. Az sem tudhatjuk, milyen hatással van a többi, még érintetlen faj egyedeire, keresztbeporzás esetén. Nemcsak mint GMO faj, ami jelenleg tilalmi listán van, hanem olyan szellemi mutáció, mely képes láthatatlanul is pusztítani, csupán a róla való beszélgetés révén. Amint komolyan veszik, látványos növekedést produkál, kimutatja veszélyes, mérgező tüskéit, melyekkel a legerősebb kultúrákban is jóvátehetetlen károkat okoz.

Megjelenése esetén már fontolgatják, a mintegy 2000 milliárd dollárnyi kártérítési igény benyújtását a kibocsátásért felelős intézet /Deep State Institute Main stream road 2345678. Pre Gl. State/ ellen.

Soros feladataink közé tartozik.

/Forrás: Botanikai-politikai almanach; Latin nyelvtan másító különkiadás 2017/

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük