Igazságba rejtett titok

Igazságba rejtett titok

A „pszeudorealitás” a hazudott valóság. A legnagyobb titok az, hogy az igazság létezik. Erre azt mondhatják: „Ja, akkor már nem is érdemes tovább olvasni.. ezt mindannyian tudjuk..” Talán mégis lehet még „újat” mondani a témáról?!

Mikor valaki egy meglepő tényt állít, mondva, hogy „átéltem, ott voltam, esküszöm, hogy úgy volt…” Az átlagember rögtön kijelenti: „manipuláció”. Nos, igen. Mármint az, hogy ezt mondja mindenki, mert a hazugság vált mindennapossá, vagyis a hazugság igazsággá változott.. Hogyan lehetséges ez?

Amiben sokan hisznek, az az igazság.. Erre, gondolom, nem kell magyarázat. Elég, ha csak a vallásokra gondolunk. A jelenkor valósága, de nem az egyetlen igazság, hogy a hazugság szintet lépett, a hegeli dialektika nem hamis állítás, vagyis igazság. A sok negatívum pozitívummá vált.

Kimondhatjuk, hogy a matematikai igazság létező tény?

Igen és nem. Ez is a matematikában rejlő egyik titok. A világon semmi közöm a matematikához – kivéve, hogy zenész vagyok… Tehát, ha a zene egy bizonyos szinten matematika, akkor közöm van a matematikához..

Folytatva az alapgondolatot:

Tehát az igazság létezik és a hazugság kritikus tömege igazsággá lesz. Megint mondhatják erre, hogy akkor mégsem létezik az igazság…

Lássuk a mindennapok valóságát. Kik és miért hazudnak? A válaszuk is hazugság lesz erre a kérdésre. Vagyis aki hazugságot állít valóságnak, az hazug ember. A miértre megvan a válasz: a hazug saját érdekét helyezi a valóság elé. Ha pl. egy kormány, vagy egy potenciális, vagyis hatalommal bíró személy (ez bárki lehet, mert az igazság birtoklása hatalmat ad) titkosíttat egy körülményt – vélhetően annyi évre, mire az ő érdeke már pl. „igazsággá” lesz, akkor ő a legfőbb hazug. Minden hazudott ok a titkosításra azt bizonyítja, hogy ő rosszban sántikál, az igazsága sántít, ami azt is jelenti, hogy „A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát..”

A jog nem létezik.

Ez egy hamis állítás és nem. A jog maga létezik, csak nem mindenki részesül benne. Valamint, ha mindenki szemen köpi a jogot, akkor a továbbiakban ez a gyakorlat válik joggá. Gondoljunk csak a „precedens” gyakorlatára, ami eleve megsemmisíti a jogba vetett bizalmat. Vagy ugyanígy a status quo-ra, ami szintén gazemberségek jognak való beállítása.. Erről, mi magyarok sokat tudunk mondani. Elég a nem túl távoli múltunk eseményeire gondolnunk. Trianon. Mond ez valamit?

A közvetlen jelen világ vagy közelebbről Amerika történései.. Tiltják egy közösségi oldalon a véleménynyilvánítást, aminek a szabadsága Az Amerikai Egyesült Államok alapjait kérdőjelezi meg. A demokrácia felkent pápáinak „kőbe vésett” kinyilatkoztatásai – miközben a demokrácia egy hamis állítás, de olyannyira sokan hisznek benne vagy csak szeretnének hinni benne, hogy pszeudoigazsággá vált… Egy igazság, ami velejéig hazug. Lásd napjaink valóságát! Nos, ki is az, aki titkosít? Ha ő, akkor ő a legfőbb hazug. Vagyis az igazság létezik, és a benne rejlő titok is – hogy létezik.

Mármost ezer oka van annak, hogy miért titkosítanak a hazugok.. ma már sok milliárd oka van. Vagyis, létezik a legnagyobb hazugság, amit csak ember hozhat létre: a pénz. Mint tudjuk a pénz egy szám. Fentebb taglaltam a matematikát, mint tényezőt, és mint pszeudolétezőt. Nos, a legfőbb hazugságról beszélünk. Három írásom foglalkozik Pénztónus ledöntése címmel a pénzről. Nem mintha olyan fontos volna, hanem inkább azért, mert olyannyira nem fontos, hogy ettől mindenki azt hajkurássza, és persze a vele járó hatalmat, ami megint egy önleleplező csalás.

Tehát az igazságot azért az álvalóságért kell eltitkolni, vagy rossz színben feltüntetni (pl. a pénz eltulajdonítását akár halállal büntetni), mert egy sor hazugságot leplez le. A pénzzel kapcsolatos hazugságokat nem fogom elsorolni, mert sohasem érnék a végére…

Akkor azt is az igazság egyik titkának vehetjük, hogy a nagy számok, a „nagyság”, mint olyan, szintén egy hatalmas… hazugság. Ilyen pl. a „végtelen”. Ez sem létezik. A „létezés” maga az igazság, de csakis, a belátható élettáv idejére.

Nincs olyan emberi lény, aki a teljes létezést, vagyis a végtelent egymaga képes értelmezni.

Mégis a technika megszállottjai a végtelent, mint legfőbb igazságot… szeretnék elérni, vagy a végtelenben létező (létező?) objektumokat, eseményeket stb. felszínre hozni. Ha most a belátható időt tekintjük, akkor ez az igyekezet egy orbitális (…) hazugság, és mint ilyen hihetetlen pénzeket (hazugságot) emészt fel.

Nos, látják világunk mekkora darab… hamisság..!

Sietek hozzátenni, hogy létezik viszont az igazság – mindenek felett. Ez a természet igazsága. Vajon miért kellett a hazugságok halmazának (történelem, „fejlődés”, politika stb.) pont a természet fölé kerekedni?

Éppen azért, mert a természetben csak igazság van. A hazugság legfőbb ellensége, így a hazugságra épített világ legfőbb ellensége is a természet, mint az igazságok organikus rendszere. Most már csak azokat kell megnéznünk, akik minden pénzüket (hatalmukat) a természet lerombolására, átalakítására, és arra fordítják, hogy ezt a megahazugságot jövőnek állítják be.

Egy kis látszólagos (…) kitérő:

Feleségem közel a hetvenhez (igazság) tegnap – és sok más napon mostanában – otelló szőlőt ebédelt… Köszöni, jól van. Gyakran étkezik egyik napon csak gyümölcsöt, másikon némi gyümölcsöt vagy friss zöld levet és több zöldet – semmi mást.. és jól van. Ez igazság. A létező igazság.

Ha valaki erre azt mondja: „Én belehalnék, ha ezt enném! A kanalat sem bírnám felemelni, nemhogy a kalapácsot stb… Ez az ő igazsága, de alapvetően hazugság.

Mi a természetet választottuk. Ez is igazság – hamisság nélkül – és jól vagyunk, ami szintén igazság.

A hazugságok pszeudo rendszerei, mondhatni a (majdnem) teljes civilizáció, ezt a legfőbb igazságot támadja, tiltja, elfedi. Most éppen teljes erejével valami „mást” próbál igaznak beállítani – sok mást is – melyek önmagukban igazak is lehetnek, de csakis abban a világban, ami az igazság eltitkolásában érdekelt..

Tehát ki ölte meg Kennedyt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük